تبلیغات
مهاجرت به استرالیا , مهاجرت به کانادا , اقامت کانادا , اقامت استرالیا - ویزایاروادید

امروز:

ویزایاروادید

رَوادید یا ویزا (به انگلیسی: visa) به مدرکی گفته می‌شود که می‌تواند به اشخاصی اعطا گردد که درخواست اجازه برای عبور از جایی یا ورود به آن را دارند.

معمولاً روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در سند هویتی اشخاص، چسبانده یا زده می‌شود.


گونه‌های روادید

   روادید دیدار از بستگان

   روادید تجاری و بازرگانی

   روادید دانشجویی

   روادید پیوستن به خانواده

   روادید گردشگری

هر ساله بیش از ۶۰ میلیون مسافر از دیگر کشور ها به کشور آمریکا سفر می کنند. برخی از این مسافران برای مدت زمان کوتاهی به قصد تجارت یا تفریح در آنجا اقامت می کنند در حالی که برخی دیگر قصد دارند در آنجا به صورت دائمی اقامت داشته باشند. سیستم ویزا برای دنبال کردن میلیون ها مسافری که به آمریکا سفر می کنند طراحی شده است همچنین به عنوان یک راه برای کسانی است که می خواهند تابعیت آمریکا را بگیرند.

دو نوع ویزا یا روادید وجود دارد که میتواند برای خارجی هایی که به آمریکا می آیند صادر شود : ویزاهای مهاجرت (immigrant visas) و ویزاهای غیر مهاجرت (nonimmigrant visas). ویزای مهاجرت یا گرین کارت (green cards) برای کسانی که قصد اقامت دائم دارند صادر می شود.

ویزاهای غیر مهاجرت (nonimmigrant visas) برای اشخاصی است که می خواهند برای مدت زمان کوتاهی در آمریکا اقامت داشته باشند مانند توریست ها, دانشجویان بین المللی و کارگران موقت.

اخذ ویزا غیر مهاجرت ساده تر و سریعتر از گرین کارت است.

گرفتن ویزا در آمریکا هم مانند دیگر کارهای اداری احتیاج به کاغذ بازی های زیادی دارد و در اغلب اوقات شخص مورد نظر حداقل باید یک بار با پرسنل سفارت آمریکا مصاحبه کند. خود ویزا تنها یک برچسب یا تکه کاغذی است که داخل گذرنامه قرار می گیرد.

در یک ویزا تاریخ صدور و انقضا به همراه تعداد دفعات مجازی که شخص مسافر می تواند وارد آمریکا شود مشخص شده است.

همه اتباع خارجی برای سفر به آمریکا نیاز به ویزا ندارند. ۳۷ کشور از جمله بسیاری از کشور های اتحادیه اروپا در حال حاظر در برنامه ابطال-ویزا (http://travel.state.gov/visa/temp/without/without_1990.html) هستند که به اتباع خارجی اجازه می دهد تا ۹۰ روز را بدون اخز اولین ویزا در آمریکا اقامت داشته باشند.

ویزای شنگن

مدارک لازم برای گرفتن ویزا شینگن (اروپا):

   پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود )

   اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن

   دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

   پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

   سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

   مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)

   چک تضمین شده بانکی در وجه مسافر به مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت

 
شرایط اخذ ویزامهاجرت به اروپا (شنگن):

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانید در محدوده شینگن اقامت کنید.

اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند ممکن نیست. اما دریافت ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.

در حال حاضر به علت روند آسان تر اخذ ویزا از طریق کشور ایتالیا ، ویزا شینگن از این کشور اخذ می شود که شما بعد از ورود به کشور ایتالیا می توانید به هریک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید. البته این موضوع الزامی نیست ولی بهتر است رعایت شود.

حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.

در یک خانواده پدر خانواده می تواند حمایت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی است.

اخذ ویزا باید در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام شود.

ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین گرفته می شود. این مبلغ بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن برگشت داده می شود. 


نوشته شده در : دوشنبه 17 اسفند 1394  توسط : migrate migrate.    نظرات() .

برچسب ها: مهاجرت به اروپا و اقامت ،
cam4 token hack ipad
دوشنبه 6 آذر 1396 05:43 ب.ظ
That is a very good tip especially to those new to
the blogosphere. Brief but very precise info… Thanks for sharing this one.
A must read post!
ask a psychic
جمعه 12 آبان 1396 07:36 ب.ظ
من کنجکاو بودم اگر شما تا به حال تغییری در فکر ندیدید
ساختار وبلاگ شما؟ بسیار خوب نوشته شده است من عاشق آنچه شما کردم
گفتن. اما شاید شما می توانید کمی بیشتر در راه محتوای، بنابراین مردم می توانند ارتباط برقرار کنند
با آن بهتر است شما فقط متن بسیار زیادی را برایتان داشته اید
داشتن یک یا دو عکس آیا شما می توانید آنرا در فضای بهتری جا دهید؟
Where is the Achilles heel?
سه شنبه 17 مرداد 1396 03:35 ق.ظ
I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious
what all is needed to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

I'm not very internet smart so I'm not 100% positive.

Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
Kudos
Tory
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:01 ق.ظ
I needed to thank you for this very good
read!! I definitely loved every bit of it. I have you book-marked to check out new
things you post…
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 04:04 ق.ظ
You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand.
It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for
your next post, I'll try to get the hang of it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر